L’estona de filosofia , cloenda del Petit Prícep

Com resum del llibre del Petit Príncep hem parlat i escrit “El que ens ha agradat més”, cada nen te una part preferida:Els baobabs, la serp, la guineu, els amics, el xai, la rosa, els volcans…..
La meva part preferida ha estat observar setmana a setmana com els nens esperaven la lectura, com alguns nens des de casa seguien els llibre a través del llibre digital del Crp les Corts que tenim publicat, com altres s’han fet comprar el llibre, o l’han demanat pel seu aniversari, alguns han anat a la biblioteca per poder avançar capítols, o han demanat el llibre els seus germans grans…..
Reconec que quan els Reis Mags ens van portar el llibre vaig pensar que potser era un nivell molt difícil per nens de 1r però he pogut comprovar que estava molt equivocada els nens han reflexionat capítol a capítol sobre temes com: l’amistat, la constància, les obligacions, l’estimació…. I el més important hem disfrutat ells i jo amb la lectura i les posteriors reflexions. Ha estat una experiència molt gratificant.

Al vídeo podeu escoltar una petita mostra.

Aquesta és la tapa que ha fet cada nen pel seu llibre, mireu quins detalls, mireu que bonics.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *