Visita al metro L’9

Els nens de 1r hem visitat la línia 9 del Metro, realment és una línia diferent i molt moderna, Quan vam arribar al vestíbul els rètols lluminosos i els altaveus ens van donar la benvinguda dien el nom de l’escola. Ens va rebre el locutor de ràdio metro que ens va guiar durant tota la visita. Varem aprendre moltes coses d’aquesta línia com per exemple que és automàtica, però que cada comboi porta un senyor que és diu “Tola” que és l’encarregat de ajudar a les persones que viatgen dintre. Cada comboi té 5 trens si vas al primer o últim vagó pots veure les vies. quan estas a l’andana no pot passar a les vies perquè tenen unes portes que nomes s’obren quan arriba el tren.
Amb el locutor varem fer veure que uns nens s’havien perdut i ell ens va explicar que calia fer si alguna vegada ens passava això. Va ser molt divertit, si voleu podeu mirar el vídeo, si voleu consultar més detalls d’aquesta nova línia us deixem un enllaç a la Viquipèdia i a la nova línia.Image and video hosting by TinyPic
L’L9

Image and video hosting by TinyPic
Segons la viquipèdia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *