Padrins de lectura

Bona tarda lectors i lectores de la pàgina web del nostre escola Joan Salvat-Papasseit.
Des de la Salvateca us volem informar de que avui ha començat al nostre centre un nou projecte per a fomentar la lectura entre els nostres nens i nenes. Aquesta activitat es diu “Padrins de Lectura” i la duen a terme els nens i nenes de 2n i 4t. Consisteix en que un nen o nena de 4t apadrina a un nen/a de 2n per ajudar-lo amb la lectura de contes. Cada nen/a de les dues classes de 4t tenen un fillol de 2n amb qui compartiran cada quinze dies mitja hora de lectura on els ajudaran amb la pronunciació, el ritme, entonació… Avui hem apreciat que la activitat els ha agradat molt als nens i nenes que l’han fet per primer cop. Aquí us deixem alguna foto perquè pugueu veure alguns dels nens que avui han vingut a fer la lectura.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

 
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *