Torna el Personatge Misteriós!

Hola nens i nenes de Cicle Mitjà i  Superior!
Des de la Salvateca ens posem en contacte amb tots vosaltres per informar-vos de que proper dilluns dia 25 de Gener tornarà als nostres passadissos el concurs més popular del nostre col·legi, “El Personatge Misteriós“.
La resposta que va tenir aquest concurs entre tots vosaltres el trimestre passat va ser molt bona, així que esperem que aquest segon trimestre l’agafeu en més ganes encara i busqueu la informació necessària per encertar tots els personatges el més aviat possible. Quant més prompte més punts, i hi ha molts nens/es que a aquestes altures tenen gran quantitat de punts.
Us animem a tots a que feu de grans investigadors per poder ser el guanyador/a d’aquest concurs.
Fins el dia 25 de Gener, que sortirà la primera pista!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *