El Personatge Misteriós

HOLA A TOTS ELS NENS I NENES DE CICLE MITJÀ I SUPERIOR!!!

Des de la SALVATECA ens posem en contacte amb vosaltres per a informar-vos de què el proper dilluns dia 19 d’Octubre començarà al nostre centre una activitat molt divertida on comprovarem quins nens o nenes tenen un prometedor futur en el món de la investigació.
L’activitat de la qual us parlem no és altra que “El Personatge Misteriós”. Aquesta activitat tindrà una durada de dos mesos (fins el dia 12 de desembre) on es jugarà amb quatre personatges misteriosos relacionats amb el món dels contes i la lectura…
Cada dia sortirà una pista, amb una petita informació sobre el nostre personatge misteriós, al suro que destinarem a aquesta activitat en el passadís de cada cicle. Seran un total de 10 pistes, una cada dia de la setmana durant les dues setmanes de què disposa cada personatge misteriós.
L’últim dia (sempre serà divendres) la tutora us repartirà un paper on haureu de ficar el nom (de forma individual) del que penseu és el personatge misteriós d’aquesta setmana, i se’l donareu a la tutora perquè el porti a la SALVATECA per fer el recompte.
El dilluns apareixerà al suro el nom del personatge misteriós per saber si l’heu encertat, així com la primera pista del nostre següent personatge, per començar a endevinar de nou.

*Quants més personatges misteriosos dels quatre encerteu… més possibilitats tindreu d’optar als obsequis que donarem pels guanyadors al finalitzar l’activitat (el 12 de desembre).

*Des de la SALVATECA us preguem que realitzeu aquesta activitat de forma individual i privada, ja que si quan penseu saber el personatge li digueu a més companys, tothom encertarà i no podrem donar els obsequis als millors detectius del nostre col·legi.

*La SALVATECA us anima a tots els nens/es a participar en aquesta activitat tant divertida que de segur ens agradarà a tots. Si teniu qualsevol dubte podeu venir a  la nostra aula.

Ens veiem dilluns… amb la primera pista. Sort per a tots!!!

-LA SALVATECA-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *