CUIDEM EL PARC DEL TURÓ

Els alumnes de 5è a Medi han treballat “Els Ecosistemes”. A partir, d’aquest tema ens va sorgir el projecte de “Cuidem el Parc del Turó”. El projecte té com objectiu que els alumnes siguin conscients de la importància de mantenir net els espais naturals. Com activitat final van decidir que volien recollir i reciclar totes les deixalles que trobessin al Parc.

Però abans d’anar a la pràctica havíem de demanar permís a l’Ajuntament. Per aquest motius, el passat divendres 2 de juny ens van venir a visitar a l’escola el regidor Enrique Gómez amb la tècnica Sonia per escoltar el nostre projecte i resoldre tots els dubtes que teníem.

Finalment el dijous 15 de juny vam anar al Parc del Turó per dur a la pràctica el projecte. Els alumnes van recollir i reciclar tot el que van trobar.

Volem aprofitar l’ocasió per agrair la presència del Regidor i de la Tècnica, així com el suport a nivell de materials que hem rebut des de l’Ajuntament

Aquest article ha estat publicat en 5è PRI. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.