La gran festa del Masquefa II: ACTE FINAL

Per acabar, vam fer el comiat del tancament de l’escola amb moltes sorpreses, tan per les famílies i alumnes, com pels mestres.

El lipdub dedicat a l’escola.

Un vídeo dedicat a l’Antònia i al Salvador de part dels mestres que han passat per l’escola, agraint tot el que han fet per nosaltres tan professionalment com personalment.

El Salvador dedicant unes paraules i resumint el que han estat aquests vuit anys a l’escola.

I,finalment, un flashmob que varem ballar alumnes, pares i mestres al pati de la Rogelio Rojo. Una manera divertida de dir: Adéu Masquefa II!

Publicat dins de 3r PRI, 4t PRI, 5è PRI, 6è PRI, Fi de curs | Deixa un comentari

La gran festa del Masquefa II: El ball de 6è

Finalment hem pogut lligar tot el ball en un sol vídeo:

Publicat dins de 6è PRI, Fi de curs | Deixa un comentari

La gran festa del Masquefa II (Comiat de 6è)

Vam celebrar el comiat dels alumnes de 6è. Va ser un comiat molt especial i emotiu, molts records des de que van començar a l’escola a P4 i agraïm a les mares que van voler participar i expressar tot el que ha significat per elles el pas per la nostra escola. També, el tutor d’aquest curs, el Fernando els va dedicar unes paraules en nom de tots els tutors i tutores.

Publicat dins de 3r PRI, 4t PRI, 5è PRI, 6è PRI, Fi de curs | Deixa un comentari

La gran festa del Masquefa II (comiat dels pares)

Els pares de 6è ens van obsequiar amb un vídeo de producció pròpia on feien el seu particular i divertit repàs dels 8 cursos.


Més tard la Marta Solé, en nom de les mares i pares que han passat pel centre ens va dedicar unes paraules

Per acabar, l’AMPA també va voler agrair a tots els seu esforç i dedicació al llarg dels diferents cursos en que l’escola Masquefa II ha estat en funcionament.

Publicat dins de 3r PRI, 4t PRI, 5è PRI, 6è PRI, Fi de curs | Deixa un comentari

La gran festa del Masquefa II (balls dels alumnes)

El dimecres a la tarda vam celebrar la gran festa del Masquefa II. Una festa molt especial, l’última que celebrem a l’escola. Però, tot i que va ser una barreja d’emocions, vam gaudir moltíssim.
Aquí us deixem els vídeos dels balls que van fer cada grup. La veritat és que ho van fer genial.
BALL DE 3r

BALL DE 4t

BALL DE 5è

BALL DE 6è
Malauradament aquest vídeo no es pot publicar ja que està perquè està subjecte a drets d’autor (les músiques). Només us podem mostrar la darrera part.

Publicat dins de 3r PRI, 4t PRI, 5è PRI, 6è PRI, Fi de curs | Deixa un comentari

Jocs al Masquefa II

L’últim dia de classe vam fer diferents activitats. Agrair a l’Ampa la seva col·laboració portant-nos dos inflables. També, una de les activitats era pintar un mural en una de les parets de la pista, entre d’altres activitats. Mireu, mireu…

 

Publicat dins de Fi de curs | Deixa un comentari

Expressió oral a 6è: l’Eric Pozo i les balenes

L’Eric Pozo ens ha parlat sobre les balenes: les seves característiques principals, la seva alimentació, l’hàbitat i algunes curiositats pròpies d’elles, com pot ser que dormen amb un ull tancat, etc.

Publicat dins de 6è PRI, Vídeos | Deixa un comentari

Expressió oral a 6è: la Nerea i la gimnàstica

La Nerea ens ha donat una explicació exhaustiva sobre la gimnàstica: les seves diferents modalitats, els aparells que utilitzen, la vestimenta que han de portar i els requisits imprescindibles que s’ha de tenir per ser un bon o bona gimnasta.

Publicat dins de 6è PRI, Vídeos | Deixa un comentari

Expressió oral a 6è: el Nicolás i els barracons

El Nicolás ha parlat sobre els barracons: com són, per què estudiem en barracons, què serà d’ells quan s’acabi l’escola, altres llocs de la comarca de l’Anoia que també utilitzen barracons, etc…

Publicat dins de 6è PRI, Vídeos | Deixa un comentari

Expressió oral a 6è: el Jesús i la com trasplantar un arbre

EL Jesús ens ha parlat en el seu PIL sobre com hem de trasplantar un arbre. Ens ha explicat tots els passos necessaris per fer-ho correctament, des de arrancar l’arbre fins com regar-ho, com fer el forat, …etc.

Publicat dins de 6è PRI, Vídeos | Deixa un comentari