Nova informació Casal d’Estiu

Noves dates d’inscripció per al Casal d’Estiu 2017

Les sol·licituds es podran presentar els dies 8, 9, 12 i 13 de juny, de forma presencial, a La Torre dels Lleons, i enguany el Casal estarà organitzat per la Fundació Pere Tarrés.

L’Ajuntament de Masquefa informa a les famílies d’un canvi de dates en el període d’inscripció per al Casal d’Estiu 2017. Les sol·licituds es podran presentar de forma presencial, a la Torre dels Lleons (c/Crehueta, 33), els dies 8, 9, 12 i 13 de juny en horari de 09:30 h. a 12:30 h. i de 17 h. a 20 h.

El Casal es durà a terme del 26 de juny al 28 de juliol a les instal·lacions de l’Escola Font del Roure, i va dirigit a tots aquells infants que hagin cursat durant el curs 2016-2017 entre P3 i sisè de Primària.

La Fundació Pere Tarrés, nou organitzador del Casal

Aquest 2017, el Casal estarà coordinat per la Fundació Pere Tarrés; organització no lucrativa i d’acció social amb una dilatada trajectòria dedicada a la promoció de l’educació en el temps lliure. La Fundació Pere Tarrés serà l’encarregada d’organitzar enguany el Casal després que el Centre d’Esplai Giravolt -adjudicatari del servei en un primer moment- renunciés finalment a la prestació del mateix. Amb la renúncia oficial, l’Ajuntament ha assignat la licitació a l’organització que va quedar en segon lloc al concurs públic: la Fundació Pere Tarrés.

Inscripcions

Les places per al Casal d’Estiu són limitades i per poder tramitar la inscripció cal portar en el moment de realitzar la sol·licitud la següent documentació:

. Fotocòpia de la targeta sanitària del nen/a
. Fotocòpia del carnet de vacunes
. Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor
. Foto de carnet recent de l’infant
. Dades bancàries per domiciliar el pagament

Les dates, horaris, preus i serveis del Casal d’Estiu 2017 les podeu consultar en el document adjunt. L’Ajuntament de Masquefa fa una crida a les famílies a gaudir d’aquesta proposta estiuenca i de les diferents activitats que es duran a terme al municipi durant els mesos d’estiu.

Aquest article ha estat publicat en Circulars. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.