2n l’herbari: les plantes aromàtiques del nostre entorn

Els alumnes de segon al llarg de les dues últimes setmanes van realitzar un projecte: L’Herbari.
La primera activitat va ser reconèixer les plantes aromàtiques i ornamental de l’escola. La nostra conserge, la Charo, en aquest curs ha plantat un munt de plantes pel nostre pati, en unes torretes molt originals, neumàtics, que molt amablement van donar-nos la família Montes Ramos.

La segona activitat, després de classificar i parlar a l’aula de quines plantes podíem trobar a l’entorn, va ser una sortida al Turó del davant de l’escola. Allà van fer una recollida de: Romaní, Farigola, Fonoll, Ginesta i Camamilla.

La tercera activitat a l’aula va ser una entrevista a la Charo on li van poder preguntar un reguitzell de qüestions que encara no teníem clares del cert. Ella ens va donar molta informació i també ens va ensenyar un insecticida natural per tenir cura de les plantes. Estava compost d’una planta que feia molta pudor, la Ruda i una proporció d’aigua. Després ho va deixar macerar un més, i voile, ja és podia utilitzar.

La quarta activitat va ser fer una bosseta aromàtica amb les plantes recol•lectades al Turó.

La cinquena activitat, visionat i transcriure una recepta per fer a casa “Sopa de Farigola” per quan ve la Tardor.
I per últim un àlbum, amb l’ajuda de l’Antònia per recordar que hem fet aquets dies.

Aquest article ha estat publicat en 2n PRI, Grup - Classe. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *