Robòtica i Informàtica

Aquest trimestre a les hores d’informàtica estem fent una introducció al món de la Robòtica i la programació. Es tracta d’una activitat inclosa i reconeguda a la setmana europea del Code Week.

La necessitat de que el programa funcioni, fomenta la creativitat i potencia el treball en equip. Frank Sabaté, impulsor d’aquesta metodologia, defensa que la programació o la robòtica permeten desenvolupar competències com “la planificació, la seqüenciació o la detecció d’errors”. I el més important “programar a l’aula potencia la competència d’aprendre a aprendre”

De moment hem iniciat el treball amb el lighbot de 3r a 6è i el programa botlogic als alumnes de 2n i 3r, i la idea és seguir també fins a 6è. Us mantindrem informats dels progressos i dels nous programes que treballem!.

Aquest article ha estat publicat en 2n PRI, 3r PRI, 4t PRI, 5è PRI, 6è PRI, TIC i Pissarra digital. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *