Aquàrium EI i CI

Els nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial ahir vam anar d’excursió a l’Aquàrium de Barcelona.

Vam veure “El viatge al país del Marmarà” una obra teatral on la Mariel ha perdut el seu peix Marmarà i tots l’acompanyem a buscar el seu amic vivint aventures i descobrint com es viu al fons del mar.

Tot seguit varem fer un passeig per observar i conèixer com és la vida al fons del mar de la mà d’un educador de L’Aquàrium. on vam poder descobrir aquaris mediterranis, tropicals i el gran Oceanari, els éssers vius que els habiten, com es relacionen entre si i amb el medi.

Aquest article ha estat publicat en Cicle Inicial, Ed. Infantil. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *