Anem al teatre P5

Dilluns,27 de Gener els nens i nenes de P5 anem al teatre Rogelio Rojo a veure l’obra musical: “Dues princeses barbudes”.

És un espectacle musical interpretat amb instruments de joguina en el qual una princesa canta i un barbut posa els micròfons; una barbuda dibuixa i una princesa toca els acords. En definitiva, un barbut que és princesa i una princesa barbuda!

Un tercer músic, el gripau barbamec, ajudarà les dues princeses barbudes a tocar aquests instruments tan peculiars: guitarres roses, maraques granota, trompetes de plàstic…

Helena Casas, il·lustradora i cantant de Pomada i Conxita, i Marc Marcé, músic i tècnic de so, van participar en el disc Musiquetes per la Bressola el 2008. A partir d’aquí van unir esforços i l’any 2010 van estrenar, en el marc del Festival de Literatura i Arts Infantil i Juvenil (FLIC), el seu primer espectacle musical per a públic familiar: Qui canta sense to, no té el cap bo!

Actualment presenten el seu últim treball, el disc i espectacle homònim, Cançons i rimetes, una interpretació personal de la música tradicional catalana recollida per Joan Amades en el llibre Folklore de Catalunya. Cançoner.

No us perdeu com les dues princeses barbudes revisiten –amb ritmes pop– cançons de joc, de bressol, danses, romanços i cantarelles tradicionals catalanes.

Aquest article ha estat publicat en Ed. Infantil, P5. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *