Activitats dels nens d’acollida

Els Egipcis: Nom escollit per els nens de l’acollida, i aprofitant carnestoltes vam fer una disfressa de faraó egipci, tota feta per ells: pintada, retallada i amb bosses. A les fotos podeu veure que tots surten molt guapos! i és que els va agradar molt.
Vam fer, també, una piràmide amb sorra i posant els noms amb símbols egipcis dels nens (cercant tots els nom a internet) i als altres costats vam posar l’acollida, Egipte i l’ull d’Urús un faraó egipci.

També hi ha fotografies relacionades amb la visita que va fer el SET a l’acollida (el SET és la mascota de Master Sport) així com d’altres activitats fetes aquest trimestre.

Aquest article ha estat publicat en Acollida matí, AMPA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *