Dimecres 6 de març els alumnes de cinquè van realitzar un taller de pa. Una activitat més dins del projecte Apradrinem un espai del monestir.
El taller va ser desenvolupat pel Sr. Atila Guillén, el pare de l’Ingrid.
Gràcies a la seva col.laboració, els nostres alumnes van poder conèixer els ingredients necessaris per a elaborar pa, i alhora saber com es fa. Van veure diferents tipus de pa i al mateix temps també els vàrem tastar.
Els alumnes ens ho expliquen de la següent manera: vam amassar la massa mare i costava molt que quedessin rodonetes. Després vam fer la massa de pa i vam posar-hi aigua, llevat i farina. La massa del pa no feia gaire bona olor. Com que no teníem molt temps, l’Atila ens va canviar el pa que fèiem per un que ja estava fermentat i li vam donar forma. Quan vam acabar de fer-lo tots vam agafar diferents tipus de panets i roques de la cova per a poder-los tastar. Va ser un taller molt bonic i apossionant.
Les “Roques de la cova”, són petites pastilles de xocolata negra quasi desfeta amb fruits secs per sobre.
Taller de pa 6-3-13 a càrrec del cuiner Atila Guillén from Classe 5è on Vimeo.
Taller de pa a càrrec del cuiner Atila Guillén from Classe 5è on Vimeo.