Cloenda de la setmana de la ciència

Avui s’ha fet a l’escola la cloenda de la setmana de la ciència, que ha consistit en el llançament d’un coet casolà propulsat amb aigua i aire. Al llarg de la setmana l’alumnat de 6è ha compartit coneixements i estones amb l’alumnat de P3, aprofitant per realitzar diferents activitats conjuntes. Aquesta iniciativa portada a terme per la Núria amb la col·laboració de la Merche, la Cecília i la Isabel, on tot el protagonisme ha estat a càrrec dels nens i les nenes dels seus cursos, cal valorar-la com molt positiva. Ha aportat nous valors a les trobades entre tots dos cursos, perquè a la creació de vincles entre 6è i P3, s’ha afegit un vessant pedagògic que ha apropat el món de la ciència i l’espai del laboratori als més petits i petites de l’escola d’una manera lúdica però científica; i ha aportat una experiència a l’alumnat de 6è, molt més enllà d’una simple trobada. La nostra enhorabona a l’organitzadora i col·laboradores; i moltes felicitats als i a les protagonistes per tota la gran feina feta!!!

cohet1

 

 

 

 

 

S’estan preparant pel llançament!

 

cohet2a

cohet3a cohet5a cohet4a

 

 

 

El coet i el llançament

 

 

– el coet dins el cercle vermell… IMPRESSIONANT!!!

 

 

 

 

Mecanisme de llançament (fet per l’Albert i el seu pare)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Alfred, el nostre enginyer aeroespacial personal!!!

 

AQUÍ teniu un petit tast del pas dels més petits i petites pel laboratori de l’escola!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *