Nou web Margalló

Bon dia Margallons i Margallones!

Aquest curs comença amb novetats. Hem creat un nou lloc web per l’escola. A partir d’ara només haureu de fer clic: www.escolamargallo.cat
Podreu trobar totes les informacions relatives a l’escola. I per si no ho heu vist també hem modificat el nostre perfil de facebook. 

Esperem que us agradin!

Fins aviat

Notificació de direcció

Vull informar a tota la comunitat educativa de l’escola Margalló que ha estat nomenada directora del centre la Sra. Gemma Duch Balletbó.

Us demano per ella i el seu futur equip tot el vostre suport i estima.; sense oblidar que tots i totes, cadascú des de la seva posició, som responsables del bon funcionament del centre.

Quedem en molt bones mans i des d’aquí vull donar-li la meva enhorabona pel seu nomenament i manifestar la meva gran satisfacció pel mateix; així com la meva gratitud, tant a ella com a la Teresa Porta Roca per tota la feina feta al llarg d’aquests anys, sempre amb professionalitat i dedicació. Molts èxits en els vostres nous reptes!

Aprofito també l’avinentesa per mostrar el meu agraïment a tota la comunitat educativa i de manera especial als professionals del centre, als membres del Consell Escolar i a l’AMPA.

Una forta abraçada,

Fco. Fernando Morales Virgós

CONDOL A LA COMUNITAT EDUCATIVA

lazo_luto_a4Volem expressar el nostre condol a les famílies, mestres, alumnes i a tota la comunitat educativa de l’Institut Joan Fuster de Barcelona.

Ens sumem avui a les 11h del matí a la convocatòria de concentracions als patis de tots els centres educatius de Catalunya per expressar el nostre condol i la nostra solidaritat.

LA COMUNITAT EDUCATIVA

JORNADA D’INTERCANVI DE DELEGATS VERDS

El dijous 16 d’abril, els encarregats verds de sisè i de quart van participar a la primera jornada d’intercanvi d’escoles verdes de Castelldefels.

L’escola Margalló va presentar un power point del projecte de l’aula viva.

Ha estat una experiència molt interessant i molt enriquidora.