08. CICLE SUPERIOR

CURS DE VELA

Durant aquest tercer trimestre, els divendres a la tarda de tres quarts de tres a les cinc, els alumnes i les alumnes de cicle superior hem participat a un curs de vela a l’Escola de Vela Fluvià – La Gola.

Hem pogut practicar vela, caiac i fins i tot, hem pogut fer volar estels. La veritat és que ens ho hem passat genial!

 

Trobada d’alumnes de sisè a l’Institut de Castelló d’Empúries

CANTÀNIA

 Aquest any , i ja en fa vuit, la nostra escola ha tornat a participar en la trobada de cantaires de primària que es fa a l’Auditori de Barcelona.

La cantata d’enguany  era  ” Arion i els dofins. Per molts anys Cantània”.

Sempre que entrem a l’Auditori ens emocionem una mica, quan assagem ens sembla que les coses no aniran prou bé, però… quan arriben els pares , es fa silenci i s’apaguen els llums , tots els nois i nois que omplim l’escenari i les llotges del costat  sentim que ho farem molt bé. En Pep dóna l’ordre  de començar amb la seva batuta , la música sona i comencem a cantar. Tot és molt ràpid, de cop sentim els plaudiments. Com cada any ha resultat esplèndid.

 

 

 

EXCURSIÓ A EMPÚRIES, 9 de març de 2009

Els alumnes de cicle superior vam gaudir d’un dia  de classe diferent. Vàrem anar a estudiar grecs i romans in situ, a Empúries. Ens va agradar molt tot: les guies que eren molt simpàtiques i ho explicaren molt bé, el museu on  férem unes fitxes, les ruïnes i sobretot el Déu Asclepi que l’han tornat al seu lloc d’origen.

 

 

SORTIDA A SERINYÀ divendres 14 de novembre de 2008

Els nens i nenes de cicle superior vam anar d’excursió a Serinyà a veure les coves. Vàrem fer dos tallers relacionats amb la prehistòria: ornamentació i treball amb pell. Després, amb un monitor, anàrem a les coves on vam veure com es fa una excavació arqueològica.

Vam tenir un dia assolellat. Vam anar a dinar a l’estany de Banyoles on, a la tarda, vam poder veure les cabanes del poblat neolític de la Draga.

 

DIA DE LA CASTANYADA dijous 30 d’octubre de 2008

Avui celebrem la castanyada.  Els nois i noies de sisè estem molt il·lusioants perquè  ens toca a nosaltres vestir-nos de castanyers i castanyeres i passar per les classes amb la nostra indumentària a repartir les castanyes perquè els nostres companys d’escola ens ajudin a tallar-les i així no ens petin als morros.

Voleu saber com ho fem?

Si castanyes vols menjar a la castanyera les hi hauràs de demanar.

A la tarda les torrarem i calentones les menjarem.

Els mestres faran el foc i les castanyes es faran a poc a poc.

Jugarem i ens divertirem però primer cantarem.

No us entretenim més perquè les fotos ja estan a punt.