Activitats Extraescolars

MATINAL ESPORTIU A LA PLATJA D’EMPURIABRAVA,23 de maig de 2009

Avui hem gaudit de  jocs i esports a la platja com el futbol, el voleibol , l’acrosport, el disc volador i  el korfbal. També hi ha hagut  una activitat aquàtica: remar amb caiac, i qui més qui menys ha acabat remullat.

El dia ha estat esplèndid i el sol ben present.

Aquesta trobada ha estat la cloenda  dels jocs esportius escolars d’aquest curs 2008-09.

Fins el curs que ve! 

 

MATINAL D’ATLETISME A L’ESTADI GURT DE FIGUERES 9 de maig de 2009

Aquest dissabte 33 nens i nenes de l’escola vam participar a la matinal d’atletisme, practicant les diferents disciplines: carreres de velocitat, carreres de relleus, salts de tanques, salts d’altura, salts de llargada, triple salt i  llançaments.

Aquest ha estat l’últim dissabte d’esports escolars de la temporada, ja només ens queda practicar els esports al medi natural i la festa de cloenda.

 

 MATINAL DE MINIVOLEIBOL AL PAVELLÓ DE FIGUERES 7 de març de 2009

Aquest matí hem anat a Figueres a jugar a minivoleibol. L’autobús que ens duia l’hem compartit amb els nens i nenes de Ventalló. Ens hem repartit en  tres equips de benjamins i tres equips d’alevins. Es jugaven sis partits alhora. Nosaltres n’hem participat a quatre i alguns una mica més ( un joc de propina). Els contrincats eren jugadors de l’Escala, de l’escola Anicet i Pagès,del col.legi Amistat, del col.legi Les Aigües, de Ventalló, etc.

Els nens i nenes de Sant Pere hem participat amb molt d’interès!

 

 MATINAL DE JUDO AL PAVELLÓ DE LLERS, 28 de febrer de 2009

El Consell Esportiu conjuntament amb l’Associació de Judo de l’Alt Empordà (AJAE) han muntat aquesta jornada. Ha estat una trobada on han participat nens i nenes practicants d’aquest esport amb d’altres que ho  experimentàven per primera vegada.

Mireu les fotografies i veureu un gran nombre d’esportites damunt el tatami!

 

MATINAL DE MINIHANDBOL A CASTELLÓ D’EMPÚRIES, 14 de febrer de 2009
Aquest dia vam ser trenta nens i nenes que vam anar a la trobada esportiva de minihandbol. Participàrem en dos equips d’alevins i dos equips de benjamins. Cadascun va jugar 4 partits contra equips de les escoles de l’Escala,les Aiqües, Navata i Anicet.
Vam estar amb activitat tot el matí i jugàrem esportivament.
Fins a la propera!

 

 DIADA D’ESPORTS DE RAQUETA  ,dissabte 31 de gener de 2009

Hem tingut un matí plujós i les activitats s’han desenvolupat totes a dins del pavelló de Llers. A cada un dels nens i nenes ens han assignat un grup, que cada mitja hora canviava d’estació i de monitor. Les activitats esportives realitzades han estat: jocs de bàdminton, jocs de tennis, jocs de ping-pong, jocs d’esgrima i jocs hoquei.

Ha estat una jornada molt activa i on hem conegut nens i nenes d’altres escoles.

Fins aviat!

 

3r Cross de la Jonquera (13 de desembre de 2008) 

Dissabte, un grup de vint nens i nens de l’escola CEIP Llagut vam anar a la Jonquera per participar al tercer cross comarcal.

Ja a dalt de l’autobús vam trobar a faltar en Ba, que ens havia assegurat que vindria, i sense pensar-nos-hi gaire vam anar-lo a buscar, que amb pijama ens va rebre i per suposat que no es va animar.

Com sempre tots particàrem amb molt d’esforç i entusiasme. Aquesta vegada, la Bahija i la Laia van aconseguir medalla. A més a més la Laia es va endur una copa per ser l’atleta, de la categoria probenjamí, que ha acumulat més punts en els tres cosssos disputats. I la nostra escola també va ser guardonada amb un trofeu de participació notable d’atletes.

 

 

2n Cross de Roses (29 de novembre de 2008) 

Cap al Cross de Roses… amb autobús!

Va ser una mica especial, doncs, quatre noies que ara mateix cursen segon d’ESO de la nostra escola, la Marina, la Homa, l’Eva i la Fato van apuntar-se a córrer amb nosaltres.

Feren un esforç enorme, ja que competien amb alunes noies que espreparen per aquesta trobada. Van fer un paper d’admirar, van córrer a bonr itme i fins al final.

També aquesta vegada es van apuntar d’altres enns i nenes de la nostra escola que no participen en l’acitvitat d’esports extraescolars, i sembla que també gaudiren d’un matí inoblidable.

De fred en passàrem una mica, el dia estava ennuvolat i feia gelor. A casa vam tornar de nou amb la medalla dela Laia, que aquesta vegada va quedar primera.

Ens hem de felicitat tots plegats de l’esforç fet i la il·lusió en què tots particpàrem.

Ens espera l’últim Cross, el de la Jonquera, que se celebrarà el 13 de desembre!

Fins aviat!

 

Trobada de dinamitzadors a banyoles (21 de novembre de 2008) 

UN DIA D’ESPORT

El divendres, 21 de novembre, vam fer una excursió a Banyoles, però només hi vam anar 4 alumnes del CEIP LLagut: dos nens de sisè i dos nenes de cinquè els nenes de sisè varen ser l’Oriol i l aSílvia i de cinquè varem anar l’Arnau i jo, l’Andrea. Ens va portar la professora de Educació Física, la Pilar. Aquell dia ens varem saltar un dia d’escola per anar-hi. Havíem d’estar a l’escola a les vuit i mitja per què ens venia a recollir un autobús però, no només a nosaltres, sinó a quatre  escoles més. El dia va ser molt divertit, quan vàrem arribar ens van orgatnizar en cinc grups; a mi i a l’Arnau ens va tocar anar amb el grup 5 amb dos amics nostres i a l’Oriol i la Sílvia al grup 2 amb dos amics seus. Tots ens ho vàrem passar molt bé. Ens vàrem preparar cinc activitats esportives: una d’elles era una classe teòrica que t’explicaven com fer un esport i que vèies gent que et venen a veure com competeixes, una altra activitat era fer piragüisme al llac de Banyoles, va ser l’hora de fer BTT que és bicicleta de muntanya. A continuació vàrem fer jocs esportius: vam fer bitlles catalanes i freesbi, i per acabar vàrem fer Korfball que és un joc que es juga amb unes cistelles sense taules però era molt divertit i així vam passar tot el dia. A les sis, ens vam venir a buscar l’autóbús per tornar a Sant Pere Pescador. Ens varen regalar una samarreta, una motxil·la i una cantimplora.

Andrea Mateos Vivar

 

1r cross de llançà (15 de novembre de 2008) 

El dissabte el matí ens vam trobar la Sílvia, en Samuel, en Guillem, en Zacarieas, en Koli, en Lukas, la Irina, la Timeea i la Lia per anar a LLançà a participar en el 1r Cross Comarcal del curs 08-09.

Tots vam participar amb molt d’esforç i vam fer les  carreres sense aturar-nos. Alguns vam arribar a la meta molt cansats, però contents de l’esforç aconseguit.

La més petita del grup, la Laia Palomeras, en la categoria Prebenjamí va arribar segona i va obtenir medalla.

Després de la carrera ens van obsequiar amb pomes, mandaries i aigua.

Vam estar molt atenst a les carreres dels nostres companys i companyes per animar-los i felicitar-los.

Després d’esmorzar vam anar a jugar als inflables i els més grans als “quads”.

Al final assistírem a la repartició dels premis i tots seguit vam tornar cap a casa amb l’autobús, que també compartíem amb cinc nois i noies de l’Institut de l’Escala. Ah! i una de les noies ens va convidar a un bastonet de pa  a tots nosaltres. Quasi la deixem sense!

Ara ens toca entrenar una mica més!

Ànims i endavant!

Festa d’inici de l’esport escolar