15. MÚSICA

EDUCACIÓ INFANTIL

Durant aquest segon trimestre estem treballant cançons de Carnestoltes i de la Vella Quaresma i també cançons de tortells i mones.

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Durant aquest segon trimestre:

  • El Cicle Inicial està treballant l’escriptura musical a través de racons amb jocs d’aprenentatge de les notes. A la Coral treballem la cantata de “Rebel·lió a la Cuina” i també tot de cançons relacionades amb la música: L’escala de Do, el so i el silenci, el llarg i el curt, etc.
  • El Cicle Mitjà està treballant l’escriptura musical a través de racons amb jocs d’aprenentatge de les notes. A la Coral treballem les cançons de la Trobada de Corals que farem a Girona a mitjans del mes de maig.
  • El Cicle Superior està treballant l’escriptura musical a través de racons amb jocs d’aprenentatge de les notes. A la Coral treballem la cantata “Arion i el dofí” que anirem a cantar a l’Auditori de Barcelona el dia 4 de maig al matí.

Tots els alumnes de Primària tenen unes sessions amb músics en directe que venen a l’escola a presentar-nos i tocar diferents instruments musicals.