L’Humbert ha fet una bonica aportació al projecte “estils musicals” que estem treballant a l’aula de CS. Ens ha portat un djembé. Alguns us preguntareu: i quin és aquest instrument?
Per familiaritzar-vos una mica aquí us deixo amb un xic d’informació:

El djembé és un instrument de percussió, concretament de la família dels instruments membranòfons.
L’instrument va néixer a l’antic Imperi Mandinga, aproximadament entre les localitats de Bamako (Mali) i Kankan (Guinea), des d’aquí va migrar posteriorment a Senegal, Costa d’Ivori i Burkina Faso, formant part integral de la música i les tradicions de la zona.
Avui en dia, el djembé, s’utilitza en diferents àmbits musicals, des de la música tradicional africana fins a grups de reggae o música electrònica. Se’l considera un instrument extremadament versàtil i és un dels primers membranòfons que va existir en el món.