Aquí teniu les imatges  d’una de les càmeres de fotos, mica a mica les anirem penjant.

Vam arribar al Club d’hípica, i el primer que vàrem fer va ser recarregar piles, com no…amb el boníssim esmorzar que havien preparat els pares i mares. A continuació vam començar a coneixer la vida dels cavalls: on estan, que mengen, el que necessiten, com es netejen, com es pentinen, com els ensinistren i moltes altres curiositats dels cavalls que no coneíxiem.  Posteriorment vam anar a tocar els cavalls per poder-los montar després. Tots van disfrutar moltíssim!

L’hora de dinar també va ser tota una alegria, on compartien el que portaven i disfrutaven de dinar junts a l’aire lliure, en acabar de dinar, una estona de jocs i cap al bus a descobrir la ludoteca en el cas dels d’Educació Infantil i Cicle Inicial.

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
This slideshow personalized with Smilebox

PROGRAMA DE LA JORNADA ESCOLAR
10:00h. a 11:15 h.

  • Explicació teòrica
  • Recorregut per les instal · lacions i explicació
  • Explicació de les atencions que reben els cavalls

11:15h. a 11:30 h.

  • Temps lliure de descans

11:30h. a 13:00 h.

  • Classe d’equitació Aprenentatge de muntar i desmuntar el cavall. Jocs amb pilotes i aros muntant el cavall.
  • Munta del cavall o poni. Tècnica de “al pas” i “al trot”

13:00h.

  • Dinar-dinar