Els alumnes d’educació Infantil i cicle Inicial, hem anat a MARGALEF En aquest article parlarem de les vivències d’E. I, en el pròxim, de les vivències de cicle inicial.

Tot estaven molt contents, el viatge no s’ha fet gens de llarg i ningú s’ha marejat…seran els aires de la muntanya???

1-Moments abans de l’arribada:

2-ARRIBADA I ESMORZAR POPULAR!
Més o menys hem arribat a les 10.15h, ens em situat al poliesportiu del poble, hem esmorzat o a continuació hem començat la primera activitat: construir uns encaixos gegants dels arbres típics de la zona: TEIX, POLLANCRE, AURÓ, ROURE, GRÈVOL I ALZINA.Desprès del montatge dels encaixos, ens han explicat els beneficis que ens aporten els arbres per a la vida i la importància de la seva conservació. A partir de l’explicació de les monitores els nens han anat aportant les seves conclusions.3- MONTATGE DELS ENCAIXOS
4-COMENÇA LA PASSEJADA
Vam arribar a la primera cova i alli la monitora ens va fer l’explicació i ens va anar contant històries i llegendes.A mesura que anavem pujant per la serra vam fer un collage a partir de diferents fulles de plantes i flors, entre elles vam conèixer: la mata, el romaní, la sempre viva, la lleterassa i la farigola entre d’altres.5-COLLAGE

Vam fer una parada en un camp de presseguers per veure i tocar el muuuuuuuunt de fulles que hi havia al terra, els colors i la quantitat de fulles era espectacular!!De guineus, porc senglars i altres bèsties no em vàrem veure, però sabem que s’hi passegen pels excrements que hi vam trobar. Així ens ho va explicar la monitora. Nosaltres vam trobar excrements de guineu!!
Sembla una tonteria però té la seva lògica haver fet una paradeta per la proba que demostra l’existència d’aquests animals per la zona.

6- BUSQUEM:

7-DINAR I ACTIVITATS Què cansats estem!!!
foto-grup.JPG

I amb aquestes cares acabarem l’article…La imatge ho diu tot!! Segur que estan somiant l’aventura per la Serra del Montblanc!xenia-i-ainara.JPGFins la pròxima!!!!