LA RESIDÈNCIA

Hola a tothom!

El dimecres 12 de desembre de 2018 vam anar a fer una visita als avis a la residència. Quan vam arribar ens van portar a una sala on vam començar a repartir postals de Nadal que nosaltres havíem fet i decorat a l’escola. Un avi ens va oferir diners perquè pensava que les veníem, però òbviament li vam dir que no. Els avis en general eren molt amables i, quan acabàvem de repartir les postals, els hi cantàvem la nadala “al 25 de desembre, fum fum, fum”. Ens anaven portan de sala en sala i a cada sala hi havia avis diferents: uns estaven millor de salut i els altres estaven una mica més malalts.

Finalment, ens van portar al pessebre que munten cada any que és molt gran i molt bonic i , després, vam esmorzar al jardi de fora.

Ens va agradar molt donar-lis postals de Nadal i passar una estona amb ells. Abans de marxar ens van repartir a tota la classe xuxes de regal.

Irene Regal Pallares i Nicole Grave Gomes.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LA FOTO

Aquest article ha estat publicat en , Curs 2018-2019, Curs 2018-2019, NOTICIES, Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari