CÀRRECS TAULES

El dia 20 de desembre de 2018 ens van assignar uns càrrecs per taules perquè treballéssim millor en equip.

Els càrrecs són els següents: el coordinador, que anima l’equip a seguir avançant i que indica les tasques que ha de realitzar cada membre de l‘equip; el portaveu, que li explica els dubtes a la mestra i que respon a les preguntes de la professora; el secretari, que recorda les feines pendents i que comprova que tothom fa la feina que ha de fer; i per últim el controlador, que supervisa el to de veu i vigila que tot quedi recollit.

Cada setmana canviem els càrrecs i com que hi ha taules de 5 persones hi haurà l’ajudant que ajudarà a qui li costa fer més el seu càrrec. De moment estan funcionant molt bé!

Cada equip amb aquests càrrecs aconseguirà punts i, amb aquests punts, tindran recompenses. Una de les recompenses són les xapes amb l’escut de l’equip. Cada equip ha d’arribar a 12 punts i hi ha 2 grups que ja les tenen: Ravenclaw que van ser els primers i Griffindor que les van aconseguir fa molt poc temps.

Nilo i David  :mrgreen:

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LA FOTO

Aquest article ha estat publicat en , Curs 2018-2019. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari