Nou racó i activitats de la classe

La Carla va tenir una idea que era posar tres caixes i convertir-les en bústies, cada una tindria un títol:

Felicitacions, crítiques i suggeriments.

Els Dijous a l’hora de tutoria, les delegades agafen una agenda que tenen i allà escriuen els suggeriments i les crítiques que nosaltres fem, per portar-les a la reunió que fan amb la Núria un cop al mes.

Nosaltres ens posem amb rotllana i elles ens ho llegeixen en veu alta;  entre tots escollim si ho apuntem a l’agenda o no.

Les felicitacions també les llegim en veu alta i li les donem a la persona que han felicitat i s’ho emporta a casa. Per criticar, per felicitar o per fer un suggeriment ho posem en post-its i si volem també podem posar segells d’emojis per decorar.

A la classe també hem posat l’activitat del quadernet d’escriptura divertida i la mascota de la classe.

El quadernet d’escriptura divertida és un quadern que et pregunta per exemple:

Fes una entrevista a un poll, quin regal regalaries a aquests personatges?, crea el teu programa electoral… i coses així.

És molt divertit!!

La mascota de la classe que tenim és un mussol que es diu Hedwig ; és el mussol de Harry Potter, que és el nom de la nostra classe.

Com que som la classe de Harry Potter, hem fet unes varetes màgiques molt boniques; les hem fet a Science amb uns palets xinesos i les hem decorat amb la pistola de silicona, amb ajuda del Xavi i la Carla.

Valentina Mas, 5è

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE LA FOTO

Aquest article ha estat publicat en , Curs 2018-2019, General, Llista de blocs. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari