JA HA ARRIBAT EL TIÓ!!!!!!!!! I ÉS NOU!!!!!!

Sí, sí, ja el tenim aquí!!!!! Ens acaba d’arribar el TIÓ!!!! Estem tots molt nerviosos i una mica esverats, però l’ocasió s’ho mereix….Ja ens pensàvem que aquest any el Tió passaria de llarg…però no!!!! i sabeu què??? doncs resulta que no és el mateix de l’any passat, perquè ja era molt vellet i ja ens va avisar que amb proutes feines havia pogut arribar… i aquest any ha vingut un fillet seu, que ens ha dit que és molt bo també!!! Ara ens toca alimentar-lo i cuidar-lo molt i molt bé! Ah, i també hem de treballar i portar-nos bé, és clar!!! Esperem que estigui content i a gust perquè ens cagui força cosetes!!!!!Per començar, al ser el primer any que ve, ens ha portat un petit obsequi: La llegenda del Tronc de Nadal!!!

9 thoughts on “JA HA ARRIBAT EL TIÓ!!!!!!!!! I ÉS NOU!!!!!!

  1. eva

    aquest any nomes començar ja ens ha cagat la llegenda del caga tió!!!
    imagino que a la hora de la veritat ens cagi molt mes!

  2. catalina

    ba ser molt xulo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *