A l’escola també ens emocionem!!!

emocions-small3 Continuant amb el projecte de les emocions de l’any passat, hem fet a l’aula un racó de les emocions. Hem pensat quines emocions són les que més tenim, hem fet un títol i entre tots hem buscat imatges que representin aquesta emoció. N’hi ha que ha costat més de trobar, però entre tots ho hem aconseguit. Tot plegat ens serveix per parlar de cada emoció, de com ens sentim, de què ens fa sentir tristos , alegres o enfadats…i sovint ens serveix per treballar més a fons situacions qüotidines a l’alula.
Properament, més activitats emocionants per anar omplint el nostre raconet!!!!
De moment, aquí teniu la primera imatge!

3 thoughts on “A l’escola també ens emocionem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *