ALERTAAAAA! QUE VENEN ELS BOMBERS!!!!!

Avui hem tingut una visita molt especial, una gran sorpresa, han vingut els BOMBERS!!!! Només veure’ls per la finestra ja ens hem emocionat, amb aquell camió tan gran…on deuen anar? què es deu cremar? Però… si ens venen a veure a nosaltres!!!! Efectivament, no hi havia cap foc ni cap perill, simplement ens han vingut a explicar la seva feina i a ensenyar-nos el seu camió cosa que ens ha agradat molt a tots, del més petit al més gran!!!  Quin munt d’eines que tenen!! Que preparats que van!!  Com ens agraden els bombers!!!

Moltes gràcies per tot!!! Us esperem sempre que vulgueu! (i esperem que no sigui per cap emergència!)

3 thoughts on “ALERTAAAAA! QUE VENEN ELS BOMBERS!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *