PREPARANT EL NOU CURS

El passat dia 24 de maig l’escola va obrir les portes a les famílies que el curs vinent s’estrenaran a P3.

A les 10 del matí mares i  pares eren rebuts per Jona-Ramon, el director de l’escola, i Monste Serra mestra d’Educació Infantil. Passada una estona en que els i les mares exalumnes van recordar el seu pas per l’escola, es va donar la benvinguda a tothom i s’inicià la visita per les instal·lacions de l’edifici d’Edcuació Infantil.

Just entrar, als passadissos van poder gaudir de l’exposició de dibuixos i fotografies organitzada amb motiu del projectes Iaios i iaies contacontes que hem iniciat enguany, del mural estacional confeccionat per l’AMPA, i d’altres murals i treballs elaborats per l’alumnat d’infantil.

A continuació, aula de psicomotricitat, aula d’acollida… Fins i tot, van poder visitar 2 aules ordinàries. A la primera, la senyoreta Meritxell, mestra de P3, estava treballant amb un grup reduït d’alumnes, a la segona, l’alumnat de P5 va compartir amb els i les visitants els seus coneixement sobre el seu darrer projecte de treball: el món dels dinosarues.

Finalment, ja a la biblioteca, s’obria un torn de paraula quan per la porta principal entraven els nens i nenes de l’escola bressol que el curs vinent vindran a la nostra escola. Cares de sorpresa, qui són estos? fotografies… i els petits i les petites començaven la seva visita al temps que a les famílies se’ls donava unes darreres pinzellades d’escola: aula d’ordinadors, gimnàs i comiat.

A tot això, famílies que han dut la canalla a la llar d’infants Vailets d’Ascó, van espera que els hi portessin la canalla per repetir la visita plegats.

Els nens i les nenes van visitar les instal·lacions, les aules, acabant compartit una estona de pati, la qual cosa esperem que ajudi a fer-los-hi més dolç el canvi que els espera el curs vinent,.

IMG_2271

This entry was posted in General on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *