XERRADA DELS COMPANYS I COMPANYES DE L’INSTITUT

Un cop més per tal de que el canvi escola-insitut sigui el més lleuger possible, i que la nostra canalla s’hi senti acollida des d’abans d’anar-hi, un grup d’alumnes de l’Institut de Flix acompanyats de la coordinadora de batxillerat i la seva directora, han vingut a la nostra escola per fer una xerrada presentant l’institut i responent totes aquelles preguntes que neguitejaven al nostre alumnat.

Des d’aquestes línies felicitar l’alumnat que hi ha participat, així com agrair-los-hi la col·laboració. Felicitació i agraïment que volem fer extensible a tot el professorat que han estat representats, com ha hem esmentat, per la coordinadora de batxillerat i la directora.

Dins la mateixa actuació, ara només manca visitar les instal·lacions i…començar el nou curs.

xerradaInst1

xerradaInst2

This entry was posted in 2015-16, General on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *