RENTA’T LES MANS

Per primer cop la nostra escola s’ha inscrit en el programa Renta’t les mans impulsat pel Departament de Salut i amb el suport del Consell Comarcal, el Departament d’Educació i l’Obra Social de la Caixa.

La participació suposava la realització d’un taller a primer de cicle inicial que incloïa el concurs de dibuix Renta’t les mans quan toca, en el qual, cada classe tenia assegurada una obra guanyadora.

El passat dia 5 de maig les dos alumnes guanyadores de la nostra escola, acompanyats de familiars i el director van assistir a la seu del Consell Comarcal al lliurament dels premis.

Felicitacions a tots i totes les participants, una mica més especialment a les nostres guanyadores.

Les guanyadores Norhane i Esther, en compayia del Rubén.

Les guanyadores Norhane i Esther, en compayia del Rubén.

Podeu trobar més informació al web de Consell Comarcal clicant aquí.

This entry was posted in 2015-16 on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *