SETMANA DE LA PAU I LA CONVIVÈNCIA

Aquest curs, des de la Comissió de Convivència volem celebrar la “Setmana de la Pau i la Solidaritat” d’una manera diferent.

Com ja sabeu, el dia 30 de gener es commemoà el DENIP (Dia Escolar de la No Violència i la Pau). I ja a febrer ens trobem amb l’efemèride del  dia Internacional de la Llengua Materna (20 de febrer). Per la majoria de nosaltres, la nostra llengua materna és el Català; però, tenim força companys/es del nostre centre que en tenen una altra. Situació que cal aprofitar per enriquir-nos lingüística i culturalment!

Donada aquesta confluència de dates, amb la voluntat de fomentar valors en “pro” de la Pau, la Solidaritat i el respecte hem organitzat un seguit d’activitats que ens conviden a parar una estona i  reflexionar al voltant d’aquets temes i sobre els nostres comportaments.

Alhora que hem decidit solidaritzar-nos amb aquells nens i nenes que no poden venir a l’escola perquè estan malalts, tot enviant-los missatges d’ànim! Al mateix temps que esperem sorprendre-us  amb alguna que altra sorpresa a la nostra escola!

This entry was posted in 2015-16, Setmana de... on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *