SETMANA DE LA FILA I BAIXA EL VOLUM

Ja fa uns cursos que des de la nostra escola, i en concret des de la Comissió de Convivència, se celebra la Setmana de la Fila. Aquest curs hem pensat d’introduir-hi un complement: “La setmana de la fila i ….baixa el volum”. Un dels objectius es recordar a l’alumnat que l’entrada a l’escola ha de convertir-se en un impàs entre el carrer o l’esbarjo (espai lúdic) i l’aula (espai de treball intel·lectual).

Per aquest motiu, SEMPRE, però de manera especialment acurada aquesta setmana pujarem en ordre i en silenci com a preludi al treball intel·lectual que farem a l’aula; tenint present que hi ha d’haver ordre i silenci sempre que se circuli pel centre (desplaçament a la classe de música, educació física, aula d’anglès…):

  • Primer perquè no és una estona lúdica,
  • Segona perquè els companys i companyes (i docents) estan treballant i tenen dret a no ser molestats ni molestades.

Cada curs ho fem millor i estem segurs que aquest any també millorarem. Segur que aconseguirem fer una escola una mica més silenciosa, respectuosa i millor per a tots i totes!

La Polícia Municipal col·labora amb l’activitat cedint-nos un SONÒMETRE que ens permet prendre dades i fer més evident la nostra millora, perquè confiem millorar!

Des d’aquestes línies animem les famílies a partlar del tema: el soroll també és contaminació (acústica), el civisme ajuda a una millor convivència…

 

This entry was posted in General, Setmana de... on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *