Dinar reivindicatiu (segona part)

Finalment sobre 120 persones entre pares, mares, alumnes i mestres es van tancar a l’escola a l’hora de dinar sumant-se a la SETMANA DE MOBILITZACIONS PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA. Un dinar amb aperitiu i postres farcits d’activitats lúdiques per la canalla: activitats amb matalassos, lectura d’alguns dels treballs realitzats amb motiu del Sant Jordi 2013, combat de saltar la corda alumnat-pares i mares… Tot per dir NO A LES RETALLADES, NO A LA LLEI WERT… SÍ A UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT I EN CATALÀ.
Dinar

This entry was posted in General on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

One thought on “Dinar reivindicatiu (segona part)

  1. Pingback: Escola Enric Grau Fontseré de Flix » Els pares i les mares de l’escola de Flix diuen un NO rotund a la Llei Wert i a les retallades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *