La nostra escola es mobilitza en defensa de l’Escola Catalana

Els membres del Consell Escolar de la nostra escola, el dia 22 de maig de 2012 aprovava per unanimitat adherir-se al manifest de SOMESCOLA.CAT en defensa de la immersió lingüística del nostre sistema educatiu.

Darrerament els mitjans de comunicació s’han fet ressó del contingut de l’avantprojecte de la LOMCE impulsada pel Ministre Wert, la qual, arribat el cas, suposaria el retorn a postulats d’ús del Català a les nostres escoles que la majoria dels polítics catalans han titllat de  més propers a l’època franquista, que no pas als temps democràtics que haurien de presidir els nostres dies.

Per tot plegat, avui Dia Internacional dels Drets Humans, SOMESCOLA.CAT  convoca la ciutadania de Catalunya a una jornada de protesta contra l’avantprojecte de la LOMCE, i en defensa del model d’escola catalana en llengua i continguts.

És per això que avui a Flix, a  2/4 de 7 de la tarda hi ha convocada una manifestació a la plç. l’Església.

Des d’aquestes línies l’Escola Enric Grau Fontseré  (mestres, AMPA, personal del PAS i Regidoria d’Ensenyament) fem una crida a la participació en defensa del nostre ensenyament, en defensa de la nostra llengua.

This entry was posted in Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *