Mataró i el barri

Aquest trimestre hem après moltíssimes coses relacionades amb Mataró i el barri.  Amb aquest projecte hem pogut veure el creixement demogràfic que ha tingut la ciutat en els últims anys i els barris que s’han anat formant. També hem après que Mataró no sempre s’ha dit així, i que Alarona, Iluro o Civitas Fracta han estat alguns dels seus noms. Hem fet diverses sortides pel barri de l’Eixample, reflexionant sobre els elements del carrer que observàvem i pensant de quina forma podríem millorar el barri de la nostra escola.Per acabar el projecte hem dissenyat en grups una maqueta i l’hem creat amb materials reciclats, han sortit unes maquetes impressionants!


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *