HIC ET NUNC, Joc de pistes MHM

El Camp d’ Aprenentatge d’ Empúries i el Camp d’ Aprenentatge del Ripollès col·laborem en un projecte que té per títol HIC ET NUNC Joc de pistes MHM.

Amb la voluntat d’aprofitar les oportunitats que dóna el Mobile History Map (MHP) de geolocalitzar i  contemplar el patrimoni amb noves mirades, s’ha ideat la història d’un viatge en el temps des d’ Empúries a Ripoll, amb el qual l’alumnat de diferents instituts en estada als CdA’s d’Empúries i del Ripollès haurà de descobrir quin llegat de l’antiga Roma present a Empúries va arribar a Ripoll en el moment fundacional de Catalunya en plena edat mitjana.

En aquest context de posada en valor de l’herència clàssica a Catalunya, es col·laborà també amb els CdA de Barcelona i Tarragona que treballen en un projecte semblant sobre les ciutats romanes de Barcino i Tarraco, sense les quals no s’entendrien les actuals Barcelona i Tarragona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *