Termini d’inscripció per al curs 2015-16 finalitzat

El termini per a sol·licitar estades o sortides als Camps d’Aprenentatge per al curs 2015-16 ha finalitzat el dia 31 de maig.

calendarDurant el mes de juny configurem el calendari del curs vinent i assignem les sol·licituds d’estades i de sortides en funció dels nostres recursos humans i de la disponibilitat de dates. A partir del dia 26 de juny els centres que s’hagin inscrit dins el termini podran comprovar l’assignació de les seves sol·licituds mitjançant el mateix aplicatiu on es van inscriure: http://aplitic.xtec.cat/pls/apex/f?p=151.
Trobareu més informació a:

Si us ha passat el termini d’inscripció i voleu fer una estada o una activitat d’un dia us podeu inscriure al formulari que trobareu aquí. Entrareu en llista d’espera per si es produeix alguna baixa o renúncia per part dels centres als quals no els van bé les dates assignades. Estigueu alerta la primera quinzena de setembre. Ens posarem en contacte amb vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *