On som

El Camp d’Aprenentatge té la seva seu a la Casa de La Culla, situada al barri de La Balconada, just al costat de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

  • Correu electrònic a cda-bages@xtec.cat
  • Telèfon 93 8744358
  • Adreça Casa La Culla s/n,  08243 – Manresa

Si voleu fer una inscripció per fer activitats al nostre camp, heu d’anar a la secció Apunta’t

Mostra Camp d’Aprenentatge del Bages en un mapa més gran

La Culla és una antiga masia fortificada envoltada d’una hectàrea de conreu, típica de la Catalunya central. Documentada ja en el segle XIV constitueix un darrer testimoni d’una gran finca agrària especialitzada, a finals del s. XIX, en el conreu de la vinya i l’elaboració de vi. Actualment integrada a la trama urbana és un dels edificis singulars de Manresa i és gestionada pel Consell Comarcal del Bages. També és la seu de la D.O. Pla de Bages.

Història de La Culla

Com arribar-hi:

Si veniu amb cotxe propi:

  • Seguiu les indicacions del Google maps, posant Camp d’Aprenentatge del Bages (La Casa de la Culla també és la seu de la DO Pla de Bages)

Detall accés si veniu pel costat de Santa Clara (oest)

Si veniu amb  tren:

  • Renfe (R4): (caminant uns 20′) Sortir de l’estació cap a la dreta, creuar pel Pont Vell, camí Cova de Sant Ignasi, carrer Nou de Santa Clara, carrer Sant Joan de Déu i ja veureu La Culla.
  • FGC (R5): (caminant uns 15′) Estació FGC Viladordis (indicacions Google maps)

Allotjament

L’allotjament per a les estades és a l’Alberg del Carme, que es troba al centre de Manresa, al mig del nucli urbà. (Trobareu més informació a l’apartat Allotjament)