Allotjament

L’allotjament dels assistents a les estades del CdA del Bages és a l’Alberg del Carme, de la Xarxa d’Albergs de Catalunya (XANASCAT), que es troba al centre de Manresa.

L’adreça és: Plaça del Milcentenari de Manresa, s/n  08241-Manresa

El lloc de parada dels autocars és a la plaça Infants (indicat al mapa)


Mostra Alberg del Carme Manresa en un mapa més gran

Els desplaçaments entre l’Alberg i La Culla o als indrets on es realitzen les activitats es fan a peu o en autocar a càrrec del Camp d’Aprenentatge. Les habitacions són de 16, 8, 6, 3 i 2 places. El Camp d’Aprenentatge pot acollir grups de fins a 50 alumnes. El menjador és en forma d’auto-servei. Hi ha un petit espai d’esbarjo interior amb tennis de taula, un auditori, sala d’estar amb televisió, vídeo i jocs de taula, així com un pati tancat amb pista de mini-bàsquet i futbol.

Podeu trobar més informació a la web de l’Alberg del Carme.

Organització i Funcionament

Podeu trobar indicacions, normes i consells relacionats amb l’allotjament en el següent document: Condicions d’ús de l’Alberg.

Preu

Els preus d’allotjament i manutenció són els mateixos per a tots els Camps d’Aprenentatge del Departament d’Ensenyament i els podeu trobar a la secció d’Inscripció.

Per qualsevol qüestió relativa a l’allotjament, us podeu posar en contacte directament amb l’Alberg del Carme, al telèfon 938750396 o per correu electrònic a alberg.manresa@gencat.cat