Fem d’alquimistes a l’escola de Sant Joan de Berga

Amb els alumnes de cicle mitjà de l’escola sant Llorenç de Guardiola de Berguedà hem intentat descobrir la pedra filosofal… de moment no ens n’hem sortit, però pel camí hem après a pesar sòlids, mesurar líquids, barrejar-los uns amb altres i amb els de més enllà… Tot plegat per intentar tornar a tenir els ingredients originals, bé decantant, filtrant, imantant o evaporant…

Amb els alumnes de cicle mitjà de l’escola sant Llorenç de Guardiola de Berguedà hem intentat descobrir la pedra filosofal… de moment no ens n’hem sortit, però pel camí hem après a pesar sòlids, mesurar líquids, barrejar-los uns amb altres i amb els de més enllà… Tot plegat per intentar tornar a tenir els ingredients originals, bé decantant, filtrant, imantant o evaporant…

I avui hem tornat a fer d’alquimistes! Amb els alumnes de 3r de l’escola Sant Joan de Berga hem estat fent mescles i dissolucions per tal de descobrir la pedra filosofal. Hem barrejat materials dels quatre elements: aire, aigua, foc i terra. Com que finalment no l’hem descobert els hem tornat a separat a través de diferents tècniques de filtració, decantació, evaporació i imantació. Aquesta vegada no l’hem trobat, però no deixarem d’intentar-ho!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *