On som

La seu del CdA està ubicada a Guardiola de Berguedà. La casa de La Sala, on s’allotgen els grups que fan estada, es troba a la carretera que va de Guardiola de Berguedà a La Pobla de Lillet.Mostra un mapa més gran

Com arribar-hi

Al Camp d’Aprenentatge de l’Alt Berguedà s’hi accedeix a través de l’Eix del Llobregat (C-16), a la sortida de Guardiola de Berguedà. Les instal·lacions es troben just a l’entrada del poble, a mà dreta, compartint edifici amb l’escola Sant Llorenç.

És complicat arribar-hi amb transport públic. Només és possible amb autobús, amb la companyia ALSA  i hi ha molt pocs serveis al llarg del dia.

Instal·lacions

Pels centres que venen a fer una activitat d’un dia a la seu del Camp, disposem de dues aules: un laboratori i una aula d’audiovisuals.

Allotjament

Per arribar a la casa de La Sala, on fareu l’estada, no cal entrar a Guardiola. S’ha de seguir uns 200 metres més, per la C-16, i agafar la sortida cap a La Pobla de Lillet. Al cap d’uns cinc quilòmetres, a mà esquerra, es troba el trencant que porta a la casa. Més informació a la nostre secció Allotjament.