Blocs preparació estada CS (PRIMÀRIA), ESO, BAT i CF

Per aquest curs 2016-2017, la preparació de l’estada es farà a través de blocs externs creats per a poder fer i compartir les diferents tasques. N’hi ha dos, un per a cicle superior de Primària i un per a Secundària.

Enllaç Primària

Enllaç Secundària

Cada centre té un bloc on ha d’anar penjant les diferents tasques de preparació i les posteriors que dugui a terme un cop finalitzada l’estada al CdA.

CS (PRIMÀRIA) ESO, BAT i CF
 DOLORS MARTÍ I BADÍA EL PUIG
 MARE NOSTRUM INSTITUT LLUÍS DE PEGUERA
SANT DOMÈNEC  GUZMAN
ESCOLA PRAT DE LA MANTA
ESCOLA PAU CASALS
ESCOLA GARCÍA I FOSSAS

Si voleu ampliar la informació,  trobareu unes propostes molt més desenvolupades a una plataforma Moodle. Podeu entrar al Moodle corresponent com a convidat, allà hi ha tot un seguit de propostes per a fer una bona preparació de l’estada, tant pel  coneixement del Berguedà i de l’entorn on fareu l’estada , com  per adquirir tot un seguit de  coneixements previs, útils pel desenvolupament  de les activitats que fareu durant l’estada.

Per entrar al Moodle, cliqueu sobre l’enllaç pertinent segons el nivell:

CS           http://odissea.xtec.cat/course/view.php?id=3202

ESO        http://odissea.xtec.cat/course/view.php?id=3384

S’obrirà una pàgina d’Odissea, entreu com a convidat. Us haureu de saltar totes les alertes de seguretat, va insistint que us porta a un lloc no segur, aneu dient que hi voleu anar, no hi ha cap perill, és el Moodle del Camp, allotjat al servidor Odissea de la XTEC. (Si clicant directament l’enllaç no funciona, caldrà que obriu una pàgina nova al navegador, seleccioneu l’URL i l’enganxeu directament a la barra del navegador).