Estades

Per venir a fer una estada al CdA de l’Alt Berguedà heu d’omplir la sol·licitud corresponent dins el termini fixat, del 15 al 31 de maig, a través de l’aplicatiu que el Departament d’Ensenyament posa a disposició dels centres educatius per aquest fi.

Les estades al nostre CdA poden tenir una durada diferent, segons les necessitats i preferències de cada centre educatiu. Hi ha la possibilitat de fer estades de 3, 4 i 5 dies. Per tal de mantenir un lligam entre les activitats dels dies de la vostra estada, tenim plantejades unes estades que segueixen diferents eixos de treball, però en el cas que vulgueu algun altre tipus de disseny es pot adaptar tota l’estada a les vostres preferències.

Tots els CdA realitzem trobades de coordinació amb els centres per tal d’acordar i acabar de perfilar les activitats que voldreu fer a l’estada, conèixer-nos i preparar i planificar els treballs previs i posteriors a la vostra estada. Aquestes trobades de coordinació nosaltres les agrupem en dues tandes. Els grups que vingueu al primer trimestre us citarem a principis de setembre, i els que vingueu al segon i tercer trimestres les farem al gener. És necessari que els centres que vingueu a fer estada al CdA assistiu a les trobades de coordinació.

A continuació teniu una taula amb els dissenys d’estada que nosaltres us proposem. Evidentment, les totes les activitats es poden canviar i ajustar en funció de les vostres preferències i interessos.

Si voleu veure i consultar totes les nostres activitats, aneu a la secció Àmbits > Totes les activitats d’aquest bloc.