Valoració de la primera avaluació i feines del principi de la segona

 
 poesiacat.jpgComencem la segona avaluació amb un petit canvi pel que fa a la feina a fer. Establirem dos nivells, si fas el mínim tindràs com a màxim un sis en l’apartat de la feina feta  i si ho fas tot i quan toca, un 10.

Les persones que aspireu al màxim de nota heu de fer durant les vacances les dues proves de la selectivitat que us he passat. Les tres redaccions ( les heu de numerar començant per 01) les pengeu en una categoria nova: Redaccions 2 i els exercicis els podeu fer en paper o penjants en una categoria Exercicis 2 i protegits amb contrasenya. La feina mínima és una prova de la selectivitat i dues redaccions.

El llibre de lectura és una  Antologia de la poesia catalana durant les vacances les persones que aspireu al màxim heu de seleccionar 4 poemes d’èpoques diferents i fer un comentari introductori explicant el tema del poema, fent un resum del contingut  fent una primera valoració de si s agrada o no del perquè. El mínim són dos poemes. Heu de crear una entrada per cada poema i penjar-la en una categoria que s’ha de dir: Literatura o Racó literari o una cosa semblant.

La primera avaluació s’acaba i hem de planificar bé les darreres feines i també fer una valoració de la feina feta. Dimarts dia 9 comença la segona avaluació i dijous dia 11 a la tarda hi ha les sessions d’avaluació a les quals podeu enviar representants.

div. 5
data límit d’acabament del bloc amb la fitxa d’avaluació feta
dill. 8
data límit de valoració dels blocs dels companys i de fet un comentari en aquesta mateixa entrada sobre la 1ª avaluació
dicrs10
discussió a classe de les notes de 2n A
dij.11
discussió a classe de les notes de 2n B i 2n N

tirant2.jpg

Dijous 18 al matí i a les 10.15 (2n A i B) i a la tarda a les 19.10 (2n N) a multimèdia veurem la pel·lícula del Tirant lo Blanc i tindreu fins el dia 19 de desembre per obrir un debat comentari seguint aquest enllaç.

Recordeu que teniu dues feines voluntàries que us poden fer pujar la nota final fins a un punt cada una d’elles seguint les dates que teniu a dalt.

El treball sobre el Tirant ha de ser una entrada protegida amb contrasenya en una categoria nova que heu de crear que tingui un títol al voltant de la literatura… (data límit 5 de desembre).

Per tenir dret a la nota sobre el bloc heu d’haver fet tota la feina i valorarem l’originalitat de la presentació i els elements no obligatoris que hagueu aportat (data límit 5 de desembre, divendres). Perquè el vostre bloc es valori heu d’haver fet com a mínim la valoració de 5 blocs de companys o companyes (data límit dilluns 8 de desembre). A part de deixar missatges encoratjadors en aquells blocs que us agradin, de cara a la nota centrarem la informació en la pàgina Els vostres blocs. Només consideraré vàlids els comentaris fets en la pàgina esmentada i no els que deixeu als blocs de companyes i companys.

10 thoughts on “Valoració de la primera avaluació i feines del principi de la segona

 1. Vasi

  A mi em sembla, que aquesta avaluació ha anat bé, amb una mica més de dificultat que les anteriors, però que hi farem. La avaluació en general, ha anat normal…com hauria de ser vaja.

 2. Nancy

  ens a costat una mica adaptar-nos a la teva manera de fer les coses pero mica en mica acabarem aprenent del tot
  Saluts a tots!

 3. Styfen

  Duran aquets trimestre hem notat molt el canvi que s’ha produit en el pas de primer a segon, pot ser la asignatura ara és una mica més complexa i els exàmens més exahaustius però s’ha de fer per poder arribar a la selectivitat acostumats a un cert nivell, aquest trimestre hem treballat i introduit els pronoms febles, la fonètica i els complements, eines que ens serviran per poder anar amb més aseguretat a l’exàmen final, espero que les notes vagim bé a tothom i que l’asignatura continui amb el seu ritme. Un salut a tothom.

 4. Lauraa Sánchezz

  Jo penso el mateix que el meu company Styfen, ja que aquest trimestre em notat el canvi de curs al introduir coses noves que han fet els examens més difícils i complexos. Però això ens ha passat a totes les assignatures i per això no hem de baixar la guàrdia i continuar treballant com fins ara.

  Sort a les notes!

 5. Rubén

  Hola a tothom!
  Penso que aquest primer trimestre ha sigut bastant dur si el comparo amb el curs anterior. Això de introduir aquesta setmana d’exàmens personalment m’ha matat… hahaha
  Considero que el canvi de curs s’evidencia en la complexitat tant del exàmens com de la teoria donada a classe, ja que anem barrejant coses de l’any passat i, a la vegada, anem introduint matèria nova i, a més, trobo un nivell d’exigència elevat en algunes assignatures. Per últim, no tinc cap queixa sobre l’assignatura, al contrari, trobo que treballar amb el bloc és molt més fàcil per tots i molt més dinàmic (per fi ja me’n surto amb això del bloc…). Ànims a tots i continuem treballant com fins ara 😉

  Salutacions a tothom!

 6. Nancy

  LAura Sanchez: 10 per que ho té tot fet sempre al día
  ALejandra: es mereix un 10 per que a més de tenir tota la feina te un bloc molt xulo!
  Estefania: un 10 per que te tot el que ha de tenir y s’ha esforçat moltissim per poder tenir el bloc perfecte y ho a aconseguit.
  Evelin: tot i que no ho té tot té el bloc molt bonic y ha posat un video mol guay per això li poso un 8
  Anderson: crec que mereix un 10 per el seu gran esforç per aprendre català i fer un bloc molt xulo, m’agrada molt!

  Aquestes son les notes que poso jo petoonss!!

 7. evelinb

  Tamara: crec que es mereix un 10 perquè ho a fet tot alhora i sa esforsat molt.
  Nancy: crec que es mereix tambe un 10 perquè ho a fet tot alhora i9 la presentacció esta molt ben feta i els videos son mult xulos.
  Marisol: encara que s’ha retasat una mica amb les redacción li poso un 8.5 perquè s’ha esforçat molt.
  Ingrid: li poso un 8 perquè s’ho acurrat molt i l apresentació esta bastant bé.
  anderson: a ell li poso un 8 perquè s’esta esforçant molt a lora d’apendre català

 8. DavíD

  Les meves notes per els blocs dels companys són:
  Marisol: encara que et retrases a la feina una miqueta, tens un bloc mol maco, per tant et dono un 9.
  ASTIASUAINZARRA, Laura: te gran quantitat de fotos i videos, per tant, per a mi té un 9.
  CARDENAS, Stephen: té un bloc molt dinàmic i sempre porta la feina feta al dia, li poso un 10.
  TÀPIA, Xevi: el seu bloc es molt divertit, m’agrada el tema amb el qual està fet, li posso un 9.
  TORRES, Jacob: encara que no te totes les redacciones fetes, crec que és un bloc molt bonic, té un 9.

 9. DavíD

  Les meves notes per els blocs dels companys són:
  Marisol: encara que et retrases a la feina una miqueta, tens un bloc mol maco, per tant et dono un 9.
  ASTIASUAINZARRA, Laura: te gran quantitat de fotos i videos, per tant, per a mi té un 9.
  CARDENAS, Stephen: té un bloc molt dinàmic i sempre porta la feina feta al dia, li poso un 10.
  TÀPIA, Xevi: el seu bloc es molt divertit, m’agrada el tema amb el qual està fet, li posso un 9.
  TORRES, Jacob: encara que no te totes les redacciones fetes, crec que és un bloc molt bonic, té un 9.

 10. DavíD

  La primera avaluació en aquest col·legi a estat distinta, ya que a sigut un canvi, amb matèries noves, però espero que es pugui fer front d’alguna forma, i es pugui passar de curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *