Category Archives: Valoracions

Valoració de la primera avaluació i feines del principi de la segona

 
 poesiacat.jpgComencem la segona avaluació amb un petit canvi pel que fa a la feina a fer. Establirem dos nivells, si fas el mínim tindràs com a màxim un sis en l’apartat de la feina feta  i si ho fas tot i quan toca, un 10.

Les persones que aspireu al màxim de nota heu de fer durant les vacances les dues proves de la selectivitat que us he passat. Les tres redaccions ( les heu de numerar començant per 01) les pengeu en una categoria nova: Redaccions 2 i els exercicis els podeu fer en paper o penjants en una categoria Exercicis 2 i protegits amb contrasenya. La feina mínima és una prova de la selectivitat i dues redaccions.

El llibre de lectura és una  Antologia de la poesia catalana durant les vacances les persones que aspireu al màxim heu de seleccionar 4 poemes d’èpoques diferents i fer un comentari introductori explicant el tema del poema, fent un resum del contingut  fent una primera valoració de si s agrada o no del perquè. El mínim són dos poemes. Heu de crear una entrada per cada poema i penjar-la en una categoria que s’ha de dir: Literatura o Racó literari o una cosa semblant.

Continue reading