Segona avaluació

Aquesta avaluació toca feina intensiva de morfologia, farem quatre proves de la selectivitat, així amb constància i sense presses ens hi anirem preparant psicològicament.També esdevindreu més sensibles navegant per l’ample mar de la literatura. Us convido a crear al vostre bloc un racó poètic o literari on pengeu els comentaris des poemes que treballarem a classe o poemes que us agradin, comentats o no, textos diversos…

Heu de crear també un apartat de redaccions 2 av. i d’ exercicis 2 av. on heu d’anar penjant la feina que aneu fent.

He canviat el disseny perquè aquest és molt més clar i recordeu que la meva adreça per a coses de l’assignatura és santijoanot@gmail.com. Les coses de la pirmera avaluació que ja no farem servir les he enviades a un apartat que es diu 1ª avaluació.

Els comentaris de la primera avaluació els guardaré a la pàgina de Benvinguts i benvingudes, però estaria bé que us acostuméssiu a fer aquells suggeriments que us passin pel cap al llarg de l’avaluació.

Feina de la segona avaluació de primer diürn

Feina de la segona avaluació de primer nocturn

L’útim dia de classe alumnes de primer i segon de batxillerat van fer un petit espectacle teatral. Després de felicitar els protagonistes us convido a veure’l.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/V3YFqlIVhz8" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *