Et donaré la terra, Chufo LLORÉNS

Com el seu autor diu, aquesta novel·la tot i no explicar fets reals, descriu la Barcelona del segle XI i la vida d’alguns dels seus ciutadans més destacats per tal de: “fer passar una bona estona als lectors […] i despertar l’interés per la història”.

Ens explica la vida de Martí Barbany, que és la d’un noi jove i emprenedor que arriba a Barcelona amb una pila de somnis i amb l’empenta necessària per dur-los a bon port. Hi trobareu amor, aventures, conspiracions, fets històrics… és tracta sens dubte d’una novel·la entretinguda que aconsegueix fer passar una molt bona estona.

 

One thought on “Et donaré la terra, Chufo LLORÉNS

  1. Jesús

    Ben escrita, amb ritme i recreant escenaris propers, només podia ser un éxit. Merescut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *