Les veus del Pamano, Jaume CABRÉ

Reconec que m’ha costat molt “entrar” en aquesta novel·la… Hi vaig insistir perquè sé que qui me’l va recomanar és de fiar i perquè he llegit altres llibres de Jaume Cabré com Senyoria i m’han agradat.

De tota manera no ha estat ben bé fins a la meitat del llibre que he aconseguit enganxar-m’hi. Probablement l’error ha estat llegir-lo de vacances, a la platja i amb el cervell de relax 😉

Ara que ja l’he acabat us puc dir que és un llibre molt interessant, sobretot per la manera com està escrit, que si bé et pot tornar boig també fa que estiguis atent i que t’introdueixis en una època i en un temps no massa llunyà i que tenim una mica oblidat. Llegint he recordat històries que m’explicaven els meus avis, i ara em sap greu no haver estat més atenta a aquestes “històries” que són la Nostra Història.

One thought on “Les veus del Pamano, Jaume CABRÉ

  1. Jesús

    Crec que Jaume Cabré és un gran escriptor, no valorat suficientment per molta gent, i en aquesta obra ho demostra. Sempre hem tingut una perspectiva “urbana” de la postguerra, i ningú abans ens ensenyà la cruesa de la fam i la por al recer de les muntanyes de terra endins, on els odis són, per més vells, més viscerals.
    Una novel.la magnífica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *