Harry Potter i les relíquies de la mort, J. K. ROWLING

Aquesta és l’última entrega de la saga de Harry Potter. La novel·la segueix la línia de les 6 anteriors, per tant, si les altres us han agradat aquesta no serà menys. A més a més, els que hem seguit les aventures d’en Harry i els seus amics des del principi ja teníem ganes de veure com s’acabava resolent tot el misteri.

Trobo que aquesta col·lecció ha estat tot un èxit, perquè tot i les crítiques rebudes, ha aconseguit enganxar a moltíssims lectors joves, i per a mi això, sens dubte, és un èxit.

De tota manera, si hi ha algú que s’ha entristit amb el fet de què s’hagin acabat les aventures màgiques, crec que hauria de llegir amb atenció el final de l’últim llibre, perquè em fa la sensació que l’autora ha deixat una porta oberta a una nova generació de mags i magues.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *